Den Bedste Hokkaido Suppe

Hokkaido suppe er en af mine personlige favoritter om efteråret. Jeg elsker den cremethed hokkaido giver til suppe, lige så vel som den let nøddeagtige/sødlige smag. Jeg har prøvet at lave hokkaido suppe på mange forskellige måder, men denne metode forbliver min favorit. Her bager jeg nemlig grøntsagerne i ovnen med olie og krydderier, hvorefter jeg blender dem med bouillon, kokosmælk og andre lækre smagsgivere. Resultatet er en endnu mere smagfuld suppe, da grøntsagerne udvikler mere smag under bagning kontra kogning. Du må prøve denne opskrift, jeg er overbevist om det bliver din nye efterårsfavorit! 🍂🍁

Den Bedste Hokkaido Suppe

Efterår og vinter = suppetid, og hokkaido suppe slår aldrig fejl. Suppen her er ultra cremet og fyldt med smag, da grøntsagerne er bagte og ikke kogte.
Ingen bedømmelser endnu
Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Ret Aftensmad, Suppe
Antal 5 personer

Ingredienser
  

  • 1 hokkaido (mellem/stor)
  • 2 mellem løg
  • 2 gulerødder
  • 1 dåse kokosmælk
  • 4 dl vand
  • 1 grøntsagsbouillonterning
  • 1/2 spsk flydende honning
  • 1/2 spsk æbleeddike
  • 2-3 spsk raps/olivenolie

Krydderier

  • 1 tsk flagesalt
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1/2 tsk oregano
  • 1/2 tsk løgpulver
  • 1/4 tsk kanel
  • 1/4 tsk chiliflager (valgfrit)

Sådan gør du
 

  • Start med at skære hokkaido midt over, og fjern kernerne. Du bestemmer selv om du vil beholde skallen på græskaret, men jeg plejer at skære det fra. Skær græskar i mindre stykker.
  • Skræl gulerødder og pil løgene, og skær dem i skiver.
  • Tilsæt hokkaido, gulerødder og løg til en stor skål. Tilsæt olie og alle krydderierne. Rør godt rundt.
  • Hæld grøntsagerne på en bageplade beklædt med bagepapir, og bag i en forvarmet ovn på 200 grader i ca. 40 minutter, eller til grøntsagerne er møre.
  • Klargør bouillonvand ved at blande 4 dl vand op med 1 bouillonterning.
  • Når grøntsagerne er let afkølede, tilsættes de til en blender sammen med kokosmælk, bouillon, flydende honning og æbleeddike. Blend til der opnås en super cremet konsistens.
  • Suppen er nu klar til servering, men kan evt. varmes yderligere op i en gryde hvis man ønsker det.
Har du prøvet denne opskrift?Del dine tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




Opskrifter du måske vil kunne lide

Velkommen!

Jeg hedder Sophie, og jeg elsker at dele glæden ved at bage simpelt og lækkert surdejsbrød helt fra bunden. Her på Mad med Frihed finder du opskrifter, tips og værktøjer, der gør det nemt og overskueligt at bage med surdej – uanset om du er nybegynder eller har bagt i årevis.
Ud over surdejsbrød og andet bagværk deler jeg også opskrifter på nemme hverdagsretter, snacks, kager og meget mere.

KOMMER SNART: NY E-BOG

Hent din GRATIS guide til surdej!

Download din gratis guide til surdej

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.