Sådan tilføjer du inklusioner (laminering)

Sådan gør du:

“Inklusioner” er tilsætninger/smagsgivere, man giver surdejsbrødet ekstra smag og karakter. Det kan være alt fra ost, jalapeños, soltørrede tomater og nødder til krydderurter, chokolade eller andre søde elementer.

Se videoen for en trin-for-trin demonstration, hvordan du kan tilsætte inklusioner under laminering.

  • Når bulk fermentering er komplet: klargør dine ingredienser ved at skære/hakke det i mindre stykker.
  • Fugt køkkenbordet, og vend dejen ud.
  • Træk forsigtigt dejen ud til en firkant.
  • Fordel 2/3 af fyldet jævnt over dejen. 
  •  Fold venstre og højre side af dejen ind mod midten, så enderne mødes.
  • Fordel det resterende fyld oven på, og rul dejen sammen. Luk enderne til, så fyldet er lukket inde.
  • Dejen er nu klar til at komme i hævekurven og til koldhævning.

Download din gratis guide til surdej

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.