Sådan tilføjer du inklusioner (foldninger)

“Inklusioner” er tilsætninger/smagsgivere, man giver surdejsbrødet ekstra smag og karakter. Det kan være alt fra ost, jalapeños, soltørrede tomater og nødder til krydderurter, chokolade eller andre søde elementer.

Se videoen for en trin-for-trin demonstration, hvordan du kan tilsætte inklusioner under foldninger.

Sådan gør du:

  • Du kan tilføje inklusioner under bulk fermentering når du har lyst – jeg foretrækker dog at vente til et par timer inde i bulk fermenteringen.
  • Klargør ingredienserne ved at hakke eller skære det i små tern. 
  • Tilsæt 2/3 af fyldet over dejen. Lav et par coil folds, så fyldet bliver inkorporeret i dejen. Lad dejen hvile 30 min.
  • Tilsæt det resterende fyld og gentag med coil folds. 
  • Fortsæt bulk fermenteringen.

Download din gratis guide til surdej

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.