Tilsæt æg, cultura, sukker og surdej til en skål og pisk det sammen (med et piskeris eller håndmikser).
Smelt smørret i en gryde/mikroovn. Imens tilsættes mel, vanilje, kardemomme og bagepulver til skålen. Pisk det godt sammen til der ikke er flere klumper.
Tilsæt nu mælken lidt af gangen, og pisk undervejs.
Tilsæt til sidst det smeltede smør, og pisk igen. Dejen vil virke lidt tynd - det er meningen.
Du kan med fordel lade dejen stå og trække i 20 min, men det kan også lade sig gøre at stege dem med det samme.
Opvarm til middel varme. Tjek om panden er varm ved at tilsætte lidt smør eller flydende fedtstof - det skal gerne boble let.
Tilsæt 1/2-1 dl dej (afhængig af størrelsen på din pande). Drej nu panden til siderne så dejen fordeler sig. Steg nu pandekagen på begge sider til den er gylden, og fortsæt med resten af portionen.