Forbered grøntsagerne ved at skrælle gulerødderne og skære dem i tynde strimler. Snit spidskål og forårsløg fint.
Klargør saucen ved at tilsætte alle ingredienserne til en lille skål og rør det godt sammen. Sæt til side.
Opvarm en pande med olie, og sæt en gryde med vand i kog (til nudlerne).
Svits først gulerødder i olie i ca. 5-10 minutter. Tilsæt spidskål og forårsløg og lad det stege med et par minutter. Krydder med salt og peber, og hæld grøntsagerne i en skål.
Skær kyllingebryst i små tern og tilsæt det til den varme pande (brug evt. lidt ekstra olie). Steg til kyllingen er brunet og færdigstegt.
I mens kyllingen steger, koger du risnudlerne efter anvisning på pakken. Jeg koger mine i letsaltet vand i ca. 5 minutter. Hæld nudlerne i et dørslag og skyl dem med koldt vand.
Slå 3 æg ud i en skål, og pisk det sammen. Flyt kyllingestykkerne til den ené side af panden, og tilsæt æggemassen ved siden af. Rør hurtigt æggemassen sammen, som når man laver scramble eggs.
Tilsæt nu sauce, grøntsager og de drænede nudler til panden, og bland det hele godt sammen, mens panden fortsat er på middel varme. Jeg anbefaler at bruge en madtang, til at få vendt alle ingredienserne godt sammen.
Top med hvide/sorte sesamfrø og evt. lidt ekstra forårsløg.