Start med at lave din Tangzhong i god tid – gerne ½-1 time før brug – da den skal nå at køle ned. Bland mælk og mel i en lille gryde, og pisk melet ud i mælken. Opvarm blandingen ved middel varme, og pisk jævnligt undervejs. Du vil efterhånden se, at den tykner og får en cremet konsistens. Når den har en let sej struktur, er den færdig. Hæld den gerne direkte over i røreskålen, som du skal bruge til dejen, så den kan køle af der.
Tilsæt mælk, surdej, afkølet Tangzhong, æg, sukker, mel og kardemomme - bland det sammen i en røremaskine.
Ælt dejen i en røremaskine i 2-3 minutter ved lav/middel hastighed. Tilsæt salt og smørret i små tern lidt efter lidt, mens røremaskinen stadig kører, og ælt videre ved middel/høj hastighed.
Ælt indtil alt smørret er inkorporeret i dejen (ca. 5-7 minutter).
Drys lidt mel på køkkenbordet og spænd dejen op til en kugle. Læg dejen tilbage i røreskålen og dæk med husholdningsfilm. Lad dejen hæve 5-6 timer ved stuetemperatur. I denne tid skal dejen gerne øge sin volumen med ca. 50%.
Efter hævning drysses bordet med lidt mel, og dejen vendes ud. Brug en dejskærer til at skære 12 lige store stykker. Hver dejklump spændes op og formes til en kugle.
Beklæd din bageform med et stykke bagepapir og fordel hvederne heri. Læg låget på, og stil bagepladen i køleskabet natten over.