Start med at blande mel, sukker, vaniljesukker og salt i en skål.
Tilsæt det kolde smør i tern, som smuldres ind i melet med hænderne.
Tilsæt overskudssurdej og mælk og rør det sammen til en sammenhængende dej.
Del dejen i to og pak dem ind i husholdningsfilm. Stil på køl i 2 timer.
Forvarm ovnen til 200 grader, og tag dejen ud af køleskabet. Drys køkkenbordet med lidt mel, og begge klumper dej ud til to rektangler på ca. 12x28 cm.
Læg de 2 plader på en bradepande beklædt med bagepapir. Bag i ovnen i ca. 15 min. og vend evt. bradepanden en gang undervejs. Kanterne skal være let gyldne, men pas på ikke at give dem for meget. Lad pladerne afkøle på en bagerist.
Smør nu hindbærmarmeladen over den ene plade som bliver bunden. Undgå at smørre marmeladen helt ud til kanten. Læg den anden plade ovenpå.
Rør nu glasuren sammen, og fordel i en stribe langs midten af pladen. Drys evt. med frysetørrede hindbær.
Herefter kan pladen skæres i ca. 7-8 stykker og nydes. Opbevares i en lufttæt beholder.