Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Bagt Brownie havregryn med surdej
Udskriv
Pin opskrift
Forb. tid
15
minutter
min
Tilb. tid
30
minutter
min
Ret
Morgenmad, Snacks
Antal
4
personer
Ingredienser
1x
2x
3x
150
gram
grovvalsede havregryn
2
æg
2
små
bananer (1,5 hvis de er store)
100
gram
overskudssurdej
3
spsk
kakaopulver
1,5
dl
mælk
35
gram
smeltet smør
2
spsk
kokossukker (alternativ: brun farin)
1
tsk
vanilje
1
tsk
bagepulver
50
gram
mørk chokolade, hakket
Et lille drys flagesalt til toppen (valgfrit)
Sådan gør du
Start med at forvarme ovnen til 200 grader. Mos bananerne i en skål, og tilsæt æg og surdej. Rør det godt sammen.
Tilsæt kokossukker (eller brun farin), bagepulver, vaniljesukker, havregryn og kakaopulver, og rør det godt sammen.
Vend mælk og smeltet smør i, efterfulgt af den hakkede chokolade.
Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (min måler 20×20 cm). Drys evt. lidt flagesalt på toppen. Bag i ca. 20-30 min.
Lad den bagte havregrød køle lidt inden den nydes med eksempelvis vaniljeskyr og friske bær.
Tried this recipe?
Let us know
how it was!