Go Back
+ servings

Bagt Brownie havregryn med surdej

Forb. tid 15 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Morgenmad, Snacks
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 150 gram grovvalsede havregryn
  • 2 æg
  • 2 små bananer (1,5 hvis de er store)
  • 100 gram overskudssurdej
  • 3 spsk kakaopulver
  • 1,5 dl mælk
  • 35 gram smeltet smør
  • 2 spsk kokossukker (alternativ: brun farin)
  • 1 tsk vanilje
  • 1 tsk bagepulver
  • 50 gram mørk chokolade, hakket
  • Et lille drys flagesalt til toppen (valgfrit)

Sådan gør du
 

  • Start med at forvarme ovnen til 200 grader. Mos bananerne i en skål, og tilsæt æg og surdej. Rør det godt sammen.
  • Tilsæt kokossukker (eller brun farin), bagepulver, vaniljesukker, havregryn og kakaopulver, og rør det godt sammen.
  • Vend mælk og smeltet smør i, efterfulgt af den hakkede chokolade.
  • Hæld dejen i en form beklædt med bagepapir (min måler 20×20 cm). Drys evt. lidt flagesalt på toppen. Bag i ca. 20-30 min.
  • Lad den bagte havregrød køle lidt inden den nydes med eksempelvis vaniljeskyr og friske bær.
Tried this recipe?Let us know how it was!