Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Tag nu dejen fra køleskabet, og begynd at rulle den ud på et meldrysset bord. Hvis dejen er blevet meget kold, kan det virke til at kanterne revner, men der skal bare arbejdes stille og roligt med dejen, og eftersom den tør op, bliver den nemmere at arbejde med. Rul dejen ud så det passer med størrelsen på din form (jeg anbefaler en tærteform med Ø23 cm). Hvis der er ekstra dej over kanten foldes det blot ind eller skæres til.
Fyld nu Frangipane-massen over bunden.
Dræn evt. overskydende væske fra jordbær/rabarber og vend med 1 spsk mel. Hæld frugten ovenpå Frangipane laget. Slut af med at fordele crumble let på toppen.
Bag tærten i ~50 min. ved 180 grader. Halvvejs i bagetiden foldede jeg folie omkring kanterne, så de ikke fik for meget farve. Du kan se at tærten er færdigbagt når den har en jævn gylden farve.
Lad tærten afkøle 1 times tid inden du skærer det første stykke.