Start med at snitte grøntsagerne: Guleroden rives groft, og spidskål og forårsløg snittes fint.
Tilsæt æg, surdej og gochujang til en skål og pisk det sammen med en gaffel.
Tilsæt mel, bagepulver, hvidløgspulver og salt og rør til der ikke er flere klumper.
Tilsæt mælken under omrøring til en let-tyk pandekagedej.
Tilsæt spidskål, gulerod og forårsløg (gem lidt til topping) og bland det hele sammen.
Opvarm en pande til middel/høj varme. Tilsæt 1-2 spsk olie.
Hæld nu halvdelen af blandingen på panden, og bred det ud med en ske/spatel.
Lad pandekagen stege et par minutter på hver side, eller til begge sider er sprøde og gyldne. Gentag med den resterende mængde dej.
Skær pandekagen i stykker, og top med mayo, sriracha, sesamfrø og forårsløg. Servér med det samme.