Pumpkin pie protein kugler

Hvis du elsker smagen af “pumpkin pie”, men også vil have en sund og proteinrig snack, så er mine pumpkin pie protein kugler det perfekte valg! Disse små energikugler kombinerer alt det bedste fra den klassiske pumpkin pie – med kanel og græskar – og tilføjer en smule protein, som holder dig mæt og tilfreds.

Sund snack når det er bedst

Udover at være en skøn efterårssnack, er de fyldt med gode næringsstoffer. Græskarpuréen er rig på vitaminer og antioxidanter, mens proteinpulveret hjælper med at holde dig mæt og understøtter musklernes restitution. Det gør disse kugler ikke bare lækre, men også nærende.

Græskarpuré

Desværre er det ikke så nemt at få fat på færdiglavet græskarpuré i Danmark, men jeg har lavet en guide til hvordan du nemt og enkelt kan lave din egen græskarpuré. Find opskriften her.

Servering

Disse pumpkin pie protein kugler kan laves på flere forskellige måder. Jeg har f.eks. prøvet at toppe kuglerne med lidt havsalt efter de er dyppet med chokolade, men hvis man gerne vil have det mere sødt, er det også lækkert at pynte dem med lidt smeltet hvid chokolade. Begge dele fungerer og smager fantastisk!

Pumpkin pie protein kugler

Pumpkin pie protein kugler

Opskrift af: Sophie

Sunde og lækre græskar kugler med smag af “pumpkin pie”.

0.0 fra 0 bedømmelser
Antal

10

stk
Forberedelse

10

minutter
Hviletid

60

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 100 gram græskarpuré

  • 150 gram mandelmel

  • 30 gram proteinpulver (vanilje)

  • 50 gram bløde dadler (uden sten)

  • 1/2 tsk pumpkin pie krydderi (se note for alternativ)

  • Øvrigt
  • 100 gram mørk chokolade

  • Evt. flagesalt

Fremgangsmåde

  • Tilsæt mandelmælk, græskarpuré, proteinpulver, dadler og pumpkin pie krydderi til en foodprocessor. Blend til en sammenhængende masse. Det skal helst ikke blendes for længe.
  • Form massen til ca. 10 kugler. Placér i køleskabet i 30 minutter.
  • Smelt chokoladen (i mikroovn eller over vandbad) og overtræk græskarkuglerne med chokolade.
  • Placér kuglerne på et stykke bagepapir. Top evt. med lidt flagesalt.
  • Stil kuglerne i køleskab igen i ca. 30 minutter, inden i nydes.
  • Opbevares på køl.

Bemærkninger

  • * Som alternativ til pumpkin pie krydderi kan du tilsætte 1/2 tsk kanel og evt. en knivspids af hver: ingefær, nellike, kardemomme og allehånde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk