Der er noget helt specielt over efteråret med stearinlys, græskar og duften af varme krydderier… Pumpkin pie krydderi kan man købe som færdig krydderiblanding, men jeg foretrækker at lave den selv. I dette blogindlæg får du mit bud på en sammensætning af pumpkin pie krydderi, som er sød og mild fra kanelen med noter af nellike, ingefær, kardemomme og et drys af allehånde og muskat.
Hvad kan du bruge pumpkin pie krydderi til?
Krydderiblandingen går selvsagt rigtig godt sammen med græskar, men du kan tilsætte krydderiblandingen til alt lige fra pandekager til brød/boller og endda ovnbagte gulerødder og/eller søde kartofler! Derudover får du her et par af mine favoritter:
Pumpkin pie krydderi
Opskrift af: SophieDet ultimative efterårskrydderi, som kan få hele huset til at dufte fantastisk! Lavet med de traditionelle krydderier til pumpkin pie, hvor forholdene kan justeres efter behov.
4
servings30
minutter40
minutterHold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
5 spsk kanel
1 tsk stødt nellike
1/2 tsk stødt ingefær
1/2 tsk kardemomme
1/4 tsk allehånde
1 knivspids muskatnød
Fremgangsmåde
- Bland alle ingredienserne sammen i et glas med tætsluttet låg, og så er krydderiblandingen klar til brug.
Udstyr
- KrydderiglasSmå glas til krydderier (link)
- Labels til krydderiglasFirkantede labels (link)
Bemærkninger
- Krydderiblandingen opbevares tørt og køligt. Holdbarhed efter pakken på krydderierne.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar