Pistacie Cookies (2 personer)

Dette er den anden opskrift i min serie med opskrifter på cookies til 2 personer. Opskrifter som er perfekt til de tidspunkter, hvor du måske ikke har lyst til at bage en hel plade cookies, men blot skal bruge en lille snack/dessert til dig og én du holder af.

Opfølgeren til den første opskrift (find den her) er disse uimodståelige pistaciecookies: En klassisk cookie opskrift, men med et twist af pistacie som giver en fantastisk smag!

Det bedste af det hele, er at opskriften hverken kræver hviletid eller udstyr (ud over en gaffel). Dejen kan vitterligt bikses sammen på 10 minutter og bages på 10 minutter! 🙌

Hvis du elsker pistacie, så er disse cookies en sikker vinder! Find opskriften nedenfor.

Pistacie Cookies (2 personer)

Pistacie Cookies (2 personer)

Opskrift af: Sophie

Den ultimative cookie opskrift som er sprød uden på og cremet indeni, med en uimodståelig smag af pistacie.

Ret: Dessert, BagværkSværhedsgrad: Nem
0.0 fra 0 bedømmelser
Antal

2

stk
Forberedelse

10

minutter
Tilberedning

10

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 25 gram pistaciesmør

  • 15 gram smør

  • 25 gram brun farin

  • 12 gram sukker

  • 45 gram mel

  • 1/4 tsk vaniljesukker

  • 1/4 tsk bagepulver

  • 1 æggeblomme

  • 1/2 spsk mælk

  • Øvrigt
  • Hakkede pistacienødder (ca. 10 stk)

Fremgangsmåde

  • Tilsæt smør, pistaciecreme, sukker og brun farin til en skål og mos det sammen med en gaffel.
  • Tilsæt æggeblommen og rør den sammen med.
  • Tilsæt mel, vanilje, bagepuver og mælk, og rør det hele sammen til en ensartet dej. Rør også de hakkede pistacienødder i, men gem lidt til toppen.
  • Form dejen til 2 kugler og rul dem i de resterende hakkede pistacienødder.
  • Placér kuglerne på en bageplade (med god afstand), og bag i ovnen ved 200 grader i 8-10 min. (Obs. se note nedenfor ang. bagetid).
  • Lad de lækre cookies køle en smule af inden de nydes!

Bemærkninger

  • OBS. husk at holde øje med din ovn, da det er vigtigt at disse cookies ikke bliver overbagt (og dermed bliver tørre). Målet er at kagerne skal være gyldne i kanten, men stadig være en smule bløde i midten når de tages ud (dette skyldes at tilberedningen fortsætter efter de er kommet ud af ovnen).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk