Ovnbagt risini med kylling og karry

Dette er efterfølgeren til min seneste opskrift på ovnbagt risini (find opskriften her). Jeg elsker denne madlavningsmetode: at kunne tilsætte alle ingredienser i ét fad og lade ovnen gøre resten af arbejdet. Det er virkelig guld værd, især når man ikke ønsker at tilbringe lang tid i køkkenet.

På denne side præsenterer jeg en ny variation af one-pan risini pasta, denne gang i en cremet udgave med kylling og karry, som smager helt fantastisk! Hvis du undlader chiliflager og grøntsager (overvej at servere grøntsager ved siden af i stedet), er retten også meget børnevenlig.

Risini pasta (orzo) er, som navnet antyder, formet som ris, men det giver en anderledes smag og tekstur. Det er helt perfekt, hvis du har lyst til at prøve noget nyt.

Prøv denne opskrift næste gang du gerne vil have et hurtigt, nemt og sundt måltid 😊

Ovnbagt risini med kylling og karry

Ovnbagt risini med kylling og karry

Opskrift af: Sophie

En fantastisk nem og smagfuld ovnbagt pastaret med risini (også kendt som orzo), kylling, grøntsager i en cremet karrysauce.

0.0 fra 0 bedømmelser
Servings

4

servings
Prep time

30

minutter
Tilberedning

40

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 200 gram risini (eller orzo)

  • 450 gram kyllingebryst

  • 500 ml kogende vand

  • 1 grøntsagsbouillonterning

  • 1 løg

  • 1/2 squash

  • 200 gram cherrytomater

  • 330 ml madlavningsfløde

  • 2 tsk karrypulver

  • 1 tsk røget paprika

  • 1/2 tsk chiliflager

  • Salt og peber

Fremgangsmåde

  • Hak løg, og skær kylling, tomat og squash ud i små tern.
  • Tilsæt risini, løg, tomat, squash, kylling, krydderier og madlavningsfløde til et ovnfast fad.
  • Opløs bouillonterning i 500 ml kogende vand og hæld det over. Rør godt rundt.
  • Fold sølvpapir over fadet, og bag i ovnen i 30-45 min. Rør rundt et par gange undervejs.
  • Servér med godt brød 🙌

Bemærkninger

  • Retten smager næsten endnu bedre dagen efter. Den er også god kold fx til frokost.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk