Kyllingesuppe med Grønkål

En skål cremet kyllingesuppe med grønkål er perfekt til kolde efterårs- og vinterdage, hvor man har brug for noget varmt og nærende.

For at fuldende smagsoplevelsen toppes suppen med kogt pasta, friskrevet parmesan og serveres med en skive godt, sprødt brød. Denne kombination fuldender smagsoplevelse, og gør måltidet mættende og tilfredsstillende.

Suppen kan nemt varieres med de urter og grøntsager, du har på lager, hvilket gør den til en fleksibel ret, der passer perfekt til både hverdagsaftener og weekender. Med sin varme og cremede konsistens vil denne kyllingesuppe hurtigt blive en ny klassiker ved middagsbordet!

Kyllingesuppe med Grønkål

Lækker og cremet kyllingesuppe med masser af grøntsager, som både er nem og hurtig at lave.
Ingen bedømmelser endnu
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Suppe
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 450 gram kyllingebryst
  • 1 porrer
  • 2 gulerødder
  • 2 stilk bladselleri
  • 1 stor håndfuld grønkål
  • 1 grøntsags bouillonterning
  • 4 spsk hvedemel
  • 125 ml madlavningfløde (15%)
  • 750 ml vand
  • Salt og peber

Til servering

  • Kogt pasta
  • Friskrevet parmesan
  • (Brød)
Har du prøvet denne opskrift?Del dine tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




Opskrifter du måske vil kunne lide

Velkommen!

Jeg hedder Sophie, og jeg elsker at dele glæden ved at bage simpelt og lækkert surdejsbrød helt fra bunden. Her på Mad med Frihed finder du opskrifter, tips og værktøjer, der gør det nemt og overskueligt at bage med surdej – uanset om du er nybegynder eller har bagt i årevis.
Ud over surdejsbrød og andet bagværk deler jeg også opskrifter på nemme hverdagsretter, snacks, kager og meget mere.

Ny e-bog: Succes med surdej – Download her

Hent din GRATIS guide til surdej!

Download din gratis guide til surdej

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.