Kyllingesuppe med grønkål

En skål cremet kyllingesuppe med grønkål er perfekt til kolde efterårs- og vinterdage, hvor man har brug for noget varmt og nærende.

For at fuldende smagsoplevelsen toppes suppen med kogt pasta, friskrevet parmesan og serveres med en skive godt, sprødt brød. Denne kombination fuldender smagsoplevelse, og gør måltidet mættende og tilfredsstillende.

Suppen kan nemt varieres med de urter og grøntsager, du har på lager, hvilket gør den til en fleksibel ret, der passer perfekt til både hverdagsaftener og weekender. Med sin varme og cremede konsistens vil denne kyllingesuppe hurtigt blive en ny klassiker ved middagsbordet!

Kyllingesuppe med grønkål

Kyllingesuppe med grønkål

Opskrift af: Sophie

Lækker og cremet kyllingesuppe med masser af grøntsager, som både er nem og hurtig at lave.

0.0 fra 0 bedømmelser
Personer

3

personer
Forberedelse

10

minutter
Tilberedning

30

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 450 gram kyllingebryst

  • 1 porrer

  • 2 gulerødder

  • 2 stilk bladselleri

  • 1 stor håndfuld grønkål

  • 1 grøntsags bouillonterning

  • 4 spsk hvedemel

  • 125 ml madlavningfløde (15%)

  • 750 ml vand

  • Salt og peber

  • Til servering
  • Kogt pasta

  • Friskrevet parmesan

  • (Brød)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk