Kyllingekødboller og Pasta i cremet Pestosauce

En lækker og cremet pastaret er altid en sikker vinder, især når den er sammensat af saftige kyllingekødboller og en smagfuld pestosauce 😍

Denne ret er både nem at lave og fyldt med smag, hvilket gør den perfekt til både travle hverdagsaftener eller til gæster.

Alt i én pande

Udover tilberedningen, får du også både kulhydrat (pasta), protein (kylling) og grøntsager samlet i én ret, hvilket også er skønt, da det ikke er nødvendigt at tænke over tilbehør.

Idéer til variation

  • Grøntsager: Tilsæt grøntsager som spinat, soltørrede tomater eller ristede peberfrugter for ekstra smag.
  • Krydderier: Eksperimentér med forskellige krydderier og urter som oregano eller timian.
  • Pasta: Prøv forskellige typer pasta som fusilli, rigatoni eller tagliatelle for variation.

Denne ret kombinerer enkelhed med masser af smag. De saftige kødboller sammen med den cremede pestosauce skaber en perfekt smagsbalance i måltidet. Prøv denne opskrift næste gang, du har lyst til et hurtigt men lækkert måltid 😊

Kyllingekødboller og Pasta i Cremet Pestosauce

En uimodståelig middagsret bestående af saftige kyllingekødboller i en lækker og cremet pestosauce.
Ingen bedømmelser endnu
Forb. tid 20 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Ret Aftensmad, Pasta
Antal 4 personer

Ingredienser
  

Kødboller

  • 450 gram hakket kylling
  • 2 æg
  • 1 dl rasp
  • 1/2 dl mælk
  • 1 håndfuld persille (finthakket)
  • 2 fed hvidløg
  • Salt u0026 peber

Sauce

  • 330 ml madlavningsfløde
  • 2 spsk cremet basilikumpesto
  • 1 bundt forårsløg
  • 1 dl frosne ærter
  • 1 dl pastavand
  • 1 grøntsagsbouillonterning

Pasta

  • 200 gram pasta (tørvægt)

Sådan gør du
 

  • Tilsæt alle ingredienser til kødbollerne i en skål/røremaskine, og rør det godt sammen.
  • Form farsen til små kødboller (ca. 20 stk) på en bageplade. Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter, eller til de er gyldne og gennembagt.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Hak forårsløg og svits det herefter på en pande i lidt olie. Tilsæt madlavningsfløde, pesto, bouillonterning, ærter og 1 dl pastavand til panden og lad det simre i 10 minutter.
  • Dræn pastaen når den er færdigkogt, og tilsæt pastaen til panden sammen med kødbollerne. Rør det hele godt sammen.
  • Anret med lidt hakket persille og evt. lidt friskrevet parmesan.
Har du prøvet denne opskrift?Del dine tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




Opskrifter du måske vil kunne lide

Velkommen!

Jeg hedder Sophie, og jeg elsker at dele glæden ved at bage simpelt og lækkert surdejsbrød helt fra bunden. Her på Mad med Frihed finder du opskrifter, tips og værktøjer, der gør det nemt og overskueligt at bage med surdej – uanset om du er nybegynder eller har bagt i årevis.
Ud over surdejsbrød og andet bagværk deler jeg også opskrifter på nemme hverdagsretter, snacks, kager og meget mere.

Ny e-bog: Succes med surdej – Download her

Hent din GRATIS guide til surdej!

Download din gratis guide til surdej

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.