Videre til indhold
Instagram Youtube Facebook
  • Hjem
  • Opskriftsarkiv
  • Shop
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Hjem
  • Opskriftsarkiv
  • Shop
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Om mig
  • Om mig

Nyeste opskrifter

Den bedste Squash Brownie

22/09/2024
Læs mere

Græskarbagels med Sprød Kaneltopping

19/09/2024
Læs mere

Fuldkornspandekager med Surdej

17/09/2024
Læs mere

Proteinbarer med Peanuts og Mælkechokolade

13/09/2024
Læs mere

Sprød og Luftig Surdejspizza

12/09/2024
Læs mere

Hvid pizza med Hokkaido og Serrano

12/09/2024
Læs mere

Nem Dahl med Græskar

11/09/2024
Læs mere

Græskar Cookies med Chokolade

10/09/2024
Læs mere

Græskarkage med Cream Cheese Frosting

09/09/2024
Læs mere

Den Bedste Hokkaido Suppe

07/09/2024
Læs mere

Hokkaido hummus

05/09/2024
Læs mere

Kanelsnegle med Græskar (Pumpkin pie cinnamon rolls)

04/09/2024
Læs mere
« Forrige Side1 Side2 Side3 Side4 Side5 Side6 Side7 Side8 Side9 Side10 Side11 Side12 Side13 Næste »

Velkommen!

Jeg hedder Sophie, og jeg elsker at nørde surdej og dele glæden ved at bage simpelt, lækkert brød fra bunden. Her på Mad med Frihed finder du opskrifter, tips og værktøjer, der gør det nemt og overskueligt at bage med surdej – uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.

LÆS MERE

Nyeste opskrifter

Café Morgenmad derhjemme – Med BMO og Pisket Smør

Græskar Mac and Cheese

Græskarkanelsnegle med Brunet smør-Frosting

Få min e-bog

Overblik

  • Hjem
  • Opskrifter
  • E-bøger
  • Gratis guide
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt

Få tips, opskrifter og inspiration direkte i din indbakke

Ingen spam – kun det bedste fra surdejsuniverset!

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.

Nyeste opslag Instagram

Reklame for @valsemollen | Nogle kombinationer fø Reklame for @valsemollen | Nogle kombinationer føles bare helt rigtige 🤗 …

… Karamelliseret løg, kartoffel og rosmarin på en luftig surdejsfocaccia 🤌🏼
Bagt med mel fra Valsemøllen – fordi gode råvarer gør en verden til forskel 🌾

Find opskriften lige her 👇🏼 (fremgangsmåde i kommentarfeltet)

Ingredienser:

400 g vand

100 g aktiv surdej

450 g Valsemøllen Tipo 00

50 g Valsemøllen Ølandshvede

12 g salt

Øvrigt:

2 løg

1 spsk smør

~100 g kartoffel

Olivenolie

Frisk rosmarin

Flagesalt

Gem opskriften til senere og prøv selv 💛

#surdej #madinspiration #opskrifter #surdejsbrød #focaccia #surdejsbagning
Se flere videoer

© Klinisk diætist Sophie Østergaard | CVR: 40199276

Cookie & Privatlivspolitik