Videre til indhold
Instagram Youtube Facebook
  • Hjem
  • Opskriftsarkiv
  • Shop
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Hjem
  • Opskriftsarkiv
  • Shop
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Om mig
  • Om mig

Nyeste opskrifter

Ovnbagt Orzo med Tomat og Kikærter

19/02/2025
Læs mere

Surdejsfranskbrød med cheddar og jalapeño

18/02/2025
Læs mere

Gammeldags Fastelavnsboller med Surdej

10/02/2025
Læs mere

Det Bedste Kernebrød

07/02/2025
Læs mere

Everything Bagel Focaccia

03/02/2025
Læs mere

Focaccia med Kerner og Fuldkorn

02/02/2025
Læs mere

Citron- focaccia

31/01/2025
Læs mere

Cheddar & Jalapeño Focaccia

30/01/2025
Læs mere

Kanel Focaccia

29/01/2025
Læs mere

Focaccia pizza

28/01/2025
Læs mere

Dhal med Røde linser og Kokosmælk

21/01/2025
Læs mere

Surdejspasta

19/01/2025
Læs mere
« Forrige Side1 Side2 Side3 Side4 Side5 Side6 Side7 Side8 Side9 Side10 Side11 Side12 Side13 Næste »

Velkommen!

Jeg hedder Sophie, og jeg elsker at nørde surdej og dele glæden ved at bage simpelt, lækkert brød fra bunden. Her på Mad med Frihed finder du opskrifter, tips og værktøjer, der gør det nemt og overskueligt at bage med surdej – uanset om du er nybegynder eller mere erfaren.

LÆS MERE

Nyeste opskrifter

Café Morgenmad derhjemme – Med BMO og Pisket Smør

Græskar Mac and Cheese

Græskarkanelsnegle med Brunet smør-Frosting

Få min e-bog

Overblik

  • Hjem
  • Opskrifter
  • E-bøger
  • Gratis guide
  • Om mig
  • Samarbejde
  • Kontakt

Få tips, opskrifter og inspiration direkte i din indbakke

Ingen spam – kun det bedste fra surdejsuniverset!

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.

Nyeste opslag Instagram

Reklame for @valsemollen | Nogle kombinationer fø Reklame for @valsemollen | Nogle kombinationer føles bare helt rigtige 🤗 …

… Karamelliseret løg, kartoffel og rosmarin på en luftig surdejsfocaccia 🤌🏼
Bagt med mel fra Valsemøllen – fordi gode råvarer gør en verden til forskel 🌾

Find opskriften lige her 👇🏼 (fremgangsmåde i kommentarfeltet)

Ingredienser:

400 g vand

100 g aktiv surdej

450 g Valsemøllen Tipo 00

50 g Valsemøllen Ølandshvede

12 g salt

Øvrigt:

2 løg

1 spsk smør

~100 g kartoffel

Olivenolie

Frisk rosmarin

Flagesalt

Gem opskriften til senere og prøv selv 💛

#surdej #madinspiration #opskrifter #surdejsbrød #focaccia #surdejsbagning
Se flere videoer

© Klinisk diætist Sophie Østergaard | CVR: 40199276

Cookie & Privatlivspolitik