Everything Bagel Focaccia

Indeholder reklamelinks for Bagebixen.

Everything Bagel Focaccia – To Opskrifter, Én Perfekt Kombination

I denne opskrift kombinerer vi to af mine all-time favorit opskrifter, nemlig en lækker, langtidshævet surdejsfocaccia med en hjemmelavet everything bagel-krydderiblanding. Denne kombination giver et perfekt mix af den luftige focaccia dej med en salt og sprød topping, som du bare må prøve 🙏

Hvad er Everything Bagel Krydderi?

Everything bagel-krydderi stammer fra den klassiske amerikanske bageltopping, som “Trader Joe’s” er kendt for at forhandle. Blandingen består af sesamfrø, birkes, hvidløg/løg og salt som giver en utrolig lækker smag og sprød tekstur. Det er en alsidig krydderiblanding, der kan bruges til meget mere end bagels – og på focaccia fungerer den helt perfekt!

Hvorfor fungerer det godt på focaccia?

Sesamfrø og birkes bidrager med en let nøddeagtig smag og et knasende element, samtidig med at hvidløg og salt fremhæver smagene.

Kort sagt – den luftige, saftige focaccia kombineret med den sprøde, smagfulde topping gør denne opskrift helt uimodståelig! 😍

Her er alt du skal bruge

Det kræver kun få ingredienser at lave bagel-krydderi derhjemme, og når du først har dem på hylden, kan du nemt blande en ny portion igen og igen.

Ingredienser:

✔ Sesamfrø (både hvide og sorte)
✔ Birkes
✔ Tørret hvidløg og/eller tørret løg
✔ Flagesalt

Find opskriften på hjemmelavet bagel-krydderi HER.

Er du klar til at tage dit focaccia til næste niveau?

Prøv denne opskrift og del endelig din oplevelse med mig i kommentarfeltet eller tag mig på instagram! ✨

Everything bagel focaccia

Everything bagel krydderi kan bruges til meget andet end bagels! Her bruges det som en sprød topping på et klassisk surdejsfocaccia.
Ingen bedømmelser endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 30 minutter
Samlet hævetid 20 timer
Ret Brød, Surdej
Antal 8 personer

Udstyr

Sådan gør du
 

  • Start med at lave din krydderiblanding – hvis blandingen opbevares i et lufttæt glas kan den nemlig holde sig længe (obs. dog ikke længere end de enkelte krydderier/frø som anvendes, så tjek holdbarheden på disse).
  • Følg trin 1-10 i focaccia opskriften. Når dejen har efterhævet og er klar til bagning, toppes dejen med et jævnt lag olie efterfulgt af krydderiblandingen (du kan bruge en større/mindre mængde alt efter præference). Lav huller i dejen med fingrene, og herefter skal brødet bare bages i ovnen som angivet i opskriften.
Har du prøvet denne opskrift?Del dine tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




Opskrifter du måske vil kunne lide

Velkommen!

Jeg hedder Sophie, og jeg elsker at dele glæden ved at bage simpelt og lækkert surdejsbrød helt fra bunden. Her på Mad med Frihed finder du opskrifter, tips og værktøjer, der gør det nemt og overskueligt at bage med surdej – uanset om du er nybegynder eller har bagt i årevis.
Ud over surdejsbrød og andet bagværk deler jeg også opskrifter på nemme hverdagsretter, snacks, kager og meget mere.

KOMMER SNART: NY E-BOG

Hent din GRATIS guide til surdej!

Download din gratis guide til surdej

*Du kan til enhver tid afmelde dig igen via linket i bunden af nyhedsbrevet. Læs privatlivspolitik.