Cremet pasta med kylling og soltørrede tomater

Ny aftensmadsfavorit 🙌

Jeg elsker de retter som opstår helt spontant, men som ender med at blive en ret man vender tilbage til igen og igen. Denne ret biksede jeg sammen første gang, da min søn kun var et par uger gammel. Siden da har jeg serveret den mange gange for min familie. Det er bare den perfekte ret, som både smager fantastisk, men som også er nem og hurtig at lave.

Jeg håber, at du får lige så meget glæde af opskriften, som vi har haft 🥰

Cremet pastaret med soltørrede tomater

Cremet pastaret med soltørrede tomater

Opskrift af: Sophie

Frisk pasta vendt i en cremet sauce med kylling, grønt og soltørrede tomater. En nem og lækker ret som du vil vende tilbage til igen og igen.

Ret: AftensmadSværhedsgrad: Nem
0.0 fra 0 bedømmelser
Personer

5

personer
Tilberedning

30

minutter
Tilberednings tilstand

Hold skærmen tændt mens du laver mad

Ingredienser

  • 1 bundt forårsløg

  • 450 gram kyllingebryst

  • 100 gram soltørret tomater i olie (drænet)

  • 200 gram frosne ærter

  • 660 ml madlavningsfløde (jeg bruger 7%)

  • 500 gram frisk pasta

  • 1 dl kogevand fra pastaen

  • 1 tsk salt

  • Krydderier
  • 1 spsk hvidløgspeber

  • 1 spsk røget paprika

  • Topping
  • 20 gram pinjekerner

  • Frisk basilikum

Fremgangsmåde

  • Opvarm en stor pande og tilsæt soltørrede tomater. Olien fra tomaterne skulle være nok til at stege, ellers tilsættes lidt mere olie fra glasset med tomater.
  • Skyl og hak forårsløg, og steg dem med tomaterne et par minutter.
  • Imens skæres kyllingebryst i små tern, og tilsættes til panden. Steg videre ved middel/høj varme til kyllingen er gennemstegt.
  • Tilsæt madlavningsfløde, bouillon, salt og krydderier. Lad det hele småsimre mens du koger din pasta efter anvisning på pakken. Dræn pastaen i en si.
  • Tilsæt nu ærter, kogt pasta og 1 dl kogevand og bland det hele godt sammen.
  • Rist pinjekernerne på en tør pande til de er gyldne.
  • Anret pastaretten på en tallerken og top med frisk basilikum og ristede pinjekerner.

Bemærkninger

  • Tip: der kan også tilsættes ekstra grøntsager til retten. Jeg har ofte tilføjet lidt squash i små tern, som steges med sammen med forårsløgene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

0.0 fra 0 bedømmelser

Relateret

Sophie Østergaard

Diætist og madblogger

Velkommen! Jeg er klinisk diætist med en stor passion for madlavning og bagning. Mit fokus er at skabe nærende og mættende opskrifter, der smager fantastisk. Jeg tror på, at en sund kost har plads til alle de fødevarer, du elsker – her er intet forbudt! Mit håb er at inspirere dig til at udforske nye, spændende opskrifter og finde glæden ved madlavning. Læs mere.

Mine favoritter
GRATIS E-BOG
Udforsk