Verdens bedste Biscoff cookies?
Lad os fortsætte serien med opskrifter på cookies til 2 personer. Opskriften er perfekt til de tidspunkter, hvor du ikke har lyst til at bage en hel plade cookies, men blot skal bruge en lille snack/dessert til dig og én du holder af. Lad mig allerede afsløre – de her biscoff cookies smager fuldstændig vanvittigt… Måske endda verdens bedste Biscoff cookie? Det skal du selvfølgelig selv have lov at vurdere 😉
Det bedste af det hele, er at opskriften hverken kræver hviletid eller udstyr (ud over en gaffel). Dejen kan vitterligt bikses sammen på 10 minutter og bages på 10 minutter 🙌
Hvis du elsker biscoff så er disse cookies virkelig en sikker vinder! Selv hvis du endnu ikke har smagt biscoff, vil jeg godt satse på at du kommer til at elske dem 😍
Biscoff Cookies (2 personer)
Opskrift af: SophieDen ultimative cookie opskrift som er sprød uden på og cremet indeni, med en uimodståelig smag af biscoff.
2
stk10
minutter10
minutterHold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
25 gram biscoff
15 gram smør
1 æggeblomme
12 gram rørsukker
25 gram brun farin
45 gram hvedemel
1/4 tsk vaniljesukker
1/4 tsk bagepulver
1/2 spsk mælk
- Øvrigt
Rørsukker
Fremgangsmåde
- Tilsæt smør, biscoff, sukker og brun farin til en skål og mos det sammen med en gaffel.
- Tilsæt æggeblommen og rør den sammen med.
- Tilsæt mel, vanilje, bagepuver og mælk, og rør det hele sammen til en ensartet dej.
- Form dejen til 2 kugler og rul dem i lidt rørsukker.
- Placér kuglerne på en bageplade (med god afstand), og bag i ovnen ved 200 grader i 8-10 min. (Obs. se note nedenfor ang. bagetid).
- Lad de lækre cookies køle en smule af inden de nydes!
Bemærkninger
- OBS. husk at holde øje med din ovn, da det er vigtigt at disse cookies ikke bliver overbagt (og dermed bliver tørre). Målet er at kagerne skal være gyldne i kanten, men stadig være en smule bløde i midten når de tages ud (dette skyldes at tilberedningen fortsætter efter de er kommet ud af ovnen).
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar