Bagt Hokkaido Pasta

Denne pastaret er smagfuld, cremet og mættende. Selvom det ikke er en tro kopi, så minder retten lidt om “Mac and cheese” grundet den cremede sauce og osten på toppen. Derudover er retten fyldt med næringsstoffer bl.a. A vitamin og beta-caroten fra græskar, samt E-vitamin fra cashewnødder. Retten er det perfekte sideelement til både salat og/eller kød, men kan også spises som den er.

Dette skal du bruge…

For at lave denne opskrift skal du bruge en færdiglavet græskarpuré. Du kan finde min opskrift ved at klikke her. Bare rolig, det er simpelt og hurtigt at lave, og så kan du bruge overskydende græskar til andre lækre opskrifter.

Derudover skal du også bruge en god blender. Dette skyldes at cashewnødderne skal blendes helt cremet. Jeg bruger en Vitamix blender.

Bagt Hokkaido Pasta

Denne cremede pastaret består bl.a. af græskar og cashewnødder som er vendt med pasta og toppet med ost, hvorefter den bages i ovnen. En rigtig "comfort food" ret til efteråret!
Ingen bedømmelser endnu
Forb. tid 30 minutter
Tilb. tid 40 minutter
Ret Aftensmad, Tilbehør
Antal 4 personer

Ingredienser
  

  • 250 gram græskarpuré
  • 150 gram cashewnødder
  • 2 dl mælk
  • 1/2 spsk flydende honning
  • 1 tsk løgpulver
  • 1,5 tsk salt
  • 1/2 tsk røget paprika
  • 1/2 tsk oregano
  • 1/4 tsk chiliflager (kan undlades)

Øvrigt

  • 300 gram pasta (tørvægt)
  • 80 gram revet cheddar

Sådan gør du
 

  • Start med at stille cashewnødderne i blød i min. 2 timer forinden på køkkenbordet. Du kan også gøre det dagen før, og blot placere nødderne i køleskabet.
  • Dræn vandet fra nødderne og tilsæt mælk, græskarpuré, cashewnødder, honning, salt og krydderier til en kraftfuld blender. Blend det hele til det er cremet og ensartet i konsistensen.
  • Kog pastaen efter anvisning på pakken.
  • Vend den drænede pasta godt sammen med græskarsaucen i et ovnfast fad. Slut af med revet ost.
  • Bag retten i en forvarmet ovn på 200 grader i 30-40 minutter til overfladen er let gylden og osten er smeltet.
Har du prøvet denne opskrift?Del dine tanker

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Opskrift bedømmelse




Opskrifter du måske vil kunne lide