Bagt havregrød er min YNDLINGS måde at spise havregrød, da det mest af alt minder om kage. Denne gang har jeg lavet en efterårs-inspireret version med smag af græskarkage. Den perfekte måde at starte dagen en kølig efterårsmorgen 🍂🍁
Det skal du bruge til denne opskrift:
Pumpkin pie krydderi: den perfekte blanding af varme krydderier
Græskarpuré: giver smagen af græskarkage til havregrøden, men derudover bidrager græskar også med vitaminer, mineraler og antioxidanter, og den er særligt rig på A vitamin, C vitamin, betacaroten, folat og kalium.
Bagt græskar havregrød
Opskrift af: SophieBagt havregrød med græskar og varme krydderier
1
person10
minutter20
minutterHold skærmen tændt mens du laver mad
Ingredienser
1 dl grovvalsede havregryn
1 æg
2 spsk græskarpuré
1 tsk brun farin
1 dl mælk (jeg bruger mandelmælk)
1/4 tsk bagepulver
1/4 tsk vaniljesukker
1/4 tsk pumpkin pie krydderi
Fremgangsmåde
- Brug en gaffel til at piske græskarpuré, brun farin og æg sammen i en skål.
- Tilsæt havregryn, bagepulver, vaniljesukker og pumpkin pie krydderi og rør det sammen.
Rør mælk i til sidst. - Smør en lille ovnfast form med lidt flydende fedtstof f.eks. becel. Hæld blandingen heri.
- Bag i ovnen ved 200 grader i ca. 20 minutter, eller til den er gylden på overfladen.
- Servér som havrekagen som den er, eller top med vaniljeskyr, ahornsirup, nødder eller lign.
Husk at tagge mig på instagram
Gem opskriften til senere
Du kan også følge @madmedfrihed på Pinterest, og gemme opskriften til senere
Skriv et svar